pyetjet e shpeshta

1.Qe nga kur Jinemed’i mundësoi kirurgjitë kozmetike?

Departamenti i Kırurgjisë Estetike Jinemed filloi shërbimet e tij që nga viti 2001 dhe operimet kozmetike të cilat shërbehen nga klinika janë duke u bërë  nga kirurgët profesional  të Stanboll’it.Jinemd është e  pajisur me një teknologji moderne dhe ka një mjedis të bukur e cila nuk  e bën që pacienti të ndihet vetëm në klinikë.Që nga projektimi i spitalit,sherbimi ynë ka një mentalitet të lartë dhe kemi një marëdhënie të ngushtë me pacientët tanë.

2. A flasin kirurgët shqip,qka mendoni rreth personelit?

Të gjithë mjekët flasin dhe e njohin gjuhën angleze mjaftë mirë, mirëpo koordinatori  ynë shqiptarë do të jetë  në të gjitha komunikimet afër jush.Kështu që as pacientët,as kirurgët dhe as infermieret në Jinemed nuk do të kenë probleme në aspektin e gjuhës.

3.Si është procesi ( rruga) për të hyrë në kontaktë me Jinemed dhe librat kirurgjike?

Ju lutem na dergoni  në  emailin tonë  info@aestheticturkey.com .Koordinatori  ynë do  tju përgjegjet pyetjeve tuaja.Pas rezervimit te bilëtes së aeroplanit,na dërgoni kopjen e biletës në email adresen tonë.Pas kësaj si depozitë paguani 10%’shin  e qmimit(operimit)  në bankë.

4.Sa kohe i duhet pacientit të qëndrojë në Istanbul?

Kjo mvaret nga lloji i  operimit,mirëpo kryesisht nga 3 ditë deri  në 1 javë..Pacienti atëherë mundet të kthehet në vendlindje.

5.Po në lidhje me anestezi?

Pacientët tanë do të kenë një konsultim me  departamentin e anestezionit për të parë mos kanë ndonjë  rrezik mjekësor që do të pengojë pacientin për tju nenshtruar procedurës,si tension të lartë,kushtet e zemrës etj.Veçanerishtë tek pacientët e moshës se caktuar(te larte)  në  klinikën tonë zbatimi i anestezionit  është i rëndësishëm.

6.Sa zgjatë operimi?

Kjo mvaret nga lloji i operacionit,por kryesisht operacionet zgjasin minimum 2 orë.

7.Cilat aeroprte mund të fluturojmë për në Istanbul?

Ju mund ta përdorni Aeroportin International Ataturk ose Aeroportin Sabiha Gokcen

8.A do të ofrojnë shërbime të transportit nga aeroporti?

Po,dhe  kjo nuk do të jetë me pagesë.

9. Do të ju ofrojnë shërbimin e ushqimit?

Po,pacienti si dhe përcjellësin që do ta ketë do ta kenë  ushqimin 3 here në ditë.

10.Përcjllësi a do të paguan një qmim shtesë gjatë qëndrimit në spital?

Po,për këtë  informatë ju lutemi na dërgoni email.